Trumpai apie formulę

Kiekviena mūsų sudedamoji dalis pasirinkta dėl jos efektyvumo. Raskite visas dominančio gaminio sudedamąsias dalis, sugrupuotas pagal jų paskirtį.

D.A.F. patentas

Keratolitikas

  • C12-13 alkyl lactate
  • Juniperus oxycedrus wood extract
  • Salicylic acid

Valomoji medžiaga

  • Disodium lauryl sulfosuccinate
  • Sodium cocoamphoacetate
  • Sodium cocoyl isethionate
  • Sodium laureth sulfate

Raminamoji medžiaga

  • Plectranthus barbatus root extract

Niežulį malšinanti medžiaga

  • Zanthoxylum bungeanum fruit extract

Plaukų priežiūros medžiaga

  • Polyquaternium-10

Tekstūra

  • Acrylates / steareth-20 methacrylate copolymer
  • Glycerin
  • Sodium chloride
  • Titanium dioxide

Vanduo, esantis sudėtyje

  • Aqua / water / eau

Produkto apsauga

  • Caprylic / capric triglyceride
  • Cetearyl alcohol
  • Citric acid
  • Hydrogenated castor oil
  • Isopropyl alcohol
  • Oleyl alcohol
  • Sodium acetate
  • Sodium hydroxide
  • Zea mays (corn) starch

Konservantas

  • Potassium sorbate
  • Sodium benzoate

Sudedamosios dalys po didinamuoju stiklu

Mūsų formulių sudedamosios dalys atrinktos pagal labai griežtus dermatologinius kriterijus ir jas rekomenduoja nepriklausomi toksikologijos ekspertai. Aktyvios sudedamosios dalys suskirstytos į tris pagrindines kategorijas, o spustelėję jų pavadinimą sužinosite apie kiekvienos sudedamosios dalies pobūdį, paskirtį ir kilmę.

Į šią grupę įeina ingredientai, padedantys užtikrinti numatytą produkto poveikį: ingredientai, kurie optimizuoja arba palaiko biologinius odos procesus (tokius kaip drėkinimas, atsinaujinimas, lipidų atkūrimas), bei ingredientai, atliekantys labai specifines fizines ir chemines funkcijas (šveičia, suteikia matinį efektą, apsaugo nuo saulės ir pan.).

Čia išvardytos tos sudedamosios dalys, kurios yra naujausioje gaminio formulėje. Kadangi gali praeiti šiek tiek laiko nuo tada, kai gaminys pagaminamas, iki tada, kai pradedamas platinti rinkoje, siūlome jums peržiūrėti ant pakuotės nurodytą sudedamųjų dalių sąrašą.

Aqua/water/eau

Kas tai?

Išgrynintasis vanduo.

Kokia esmė?

Vanduo, esantis sudėtyje.

Kaip jis gaunamas?

Mineralinės kilmės medžiaga.

Sodium laureth sulfate

Kas tai?

Riebalų alkoholio darinys.

Kokia esmė?

Valomoji medžiaga: virsta putomis reaguodama su vandeniu ir valo odą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama sintezės būdu iš augalinės kilmės riebalų alkoholio.

Sodium cocoamphoacetate

Kas tai?

Riebalų rūgšties darinys.

Kokia esmė?

Valomoji medžiaga: virsta putomis reaguodama su vandeniu ir valo odą.

Kaip jis gaunamas?

Iš augalinio aliejaus išgautos riebalų rūgšties ir sintetinto acetato darinio derinys.

Disodium lauryl sulfosuccinate

Kas tai?

Riebalų rūgšties darinys.

Kokia esmė?

Valomoji medžiaga: virsta putomis reaguodama su vandeniu ir valo odą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama sintezės būdu iš riebalų rūgšties, išgautos iš augalinio aliejaus.

Sodium cocoyl isethionate

Kas tai?

Riebalų rūgšties ir izetaninės rūgšties darinys.

Kokia esmė?

Valomoji medžiaga: virsta putomis reaguodama su vandeniu ir valo odą.

Kaip jis gaunamas?

Iš augalinio aliejaus išgautos riebalų rūgšties ir sintetintos izetaninės rūgšties derinys.

Salicylic acid

Kas tai?

Salicilo rūgštis.

Kokia esmė?

Keratolitikas: pašalina negyvas ląsteles ir skatina epidermio atsinaujinimą.

Kaip jis gaunamas?

Sintezė

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Cetearyl alcohol

Kas tai?

Riebalų alkoholis.

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: palaiko produkto homogeniškumą ar stabilumą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama iš riebalų rūgšties, išgautos iš augalinio aliejaus.

Zea mays (corn) starch

Kas tai?

Kukurūzų krakmolas

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: palaiko produkto homogeniškumą ar stabilumą.

Kaip jis gaunamas?

Kukurūzų ekstraktas.

C12-13 alkyl lactate

Kas tai?

AHA esteris.

Kokia esmė?

Keratolitikas: pašalina negyvas ląsteles ir skatina epidermio atsinaujinimą.

Kaip jis gaunamas?

Biotechnologinės kilmės pieno rūgšties ir sintetintų riebalų alkoholių derinys.

Polyquaternium-10

Kas tai?

Ketvirtinis amonis.

Kokia esmė?

Plaukų priežiūros medžiaga: palengvina iššukavimą ir šukuosenos formavimą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama sintezės būdu iš medienos.

Hydrogenated castor oil

Kas tai?

Ricinų aliejaus darinys.

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: palaiko produkto homogeniškumą ar stabilumą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama iš ricinų aliejaus.

Glycerin

Kas tai?

Glicerinas.

Kokia esmė?

Drėgmę išlaikanti medžiaga: palaiko reikiamą drėgmės lygį plaukų skaidulose.

Kaip jis gaunamas?

Natūraliai odoje esantis komponentas, gautas iš augalinio aliejaus.

Acrylates/steareth-20 methacrylate copolymer

Kas tai?

Akrilo polimeras.

Kokia esmė?

Stingdiklis: suteikia produkto tekstūrai konsistencijos.

Kaip jis gaunamas?

Sintezė

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Sodium hydroxide

Kas tai?

Natrio darinys.

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: padeda sureguliuoti produkto pH.

Kaip jis gaunamas?

Natūraliai odoje esantis komponentas, gaunamas sintezės būdu.

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Juniperus oxycedrus wood extract

Kas tai?

Kadagių ekstraktas.

Kokia esmė?

Keratolitikas: pašalina negyvas ląsteles ir skatina epidermio atsinaujinimą.

Kaip jis gaunamas?

Kadagių medienos ekstraktas.

Mannitol

Kas tai?

Cukraus darinys.

Kokia esmė?

Naudojama D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) patentuotame komplekse.
Šis patentuotas kompleksas padidina odos tolerancijos slenkstį, nepaisant odos tipo, kartu sustiprindamas jos atsparumą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama iš augalinės kilmės cukraus.

Xylitol

Kas tai?

Cukraus darinys.

Kokia esmė?

Naudojama D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) patentuotame komplekse.
Šis patentuotas kompleksas padidina odos tolerancijos slenkstį, nepaisant odos tipo, kartu sustiprindamas jos atsparumą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama iš augalinio cukraus.

Oleyl alcohol

Kas tai?

Riebalų alkoholis.

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: palaiko produkto homogeniškumą ar stabilumą.

Kaip jis gaunamas?

Gaunama iš riebalų rūgšties, išgautos iš augalinio aliejaus.

Rhamnose

Kas tai?

Cukrus.

Kokia esmė?

Naudojama D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) patentuotame komplekse.
Šis patentuotas kompleksas padidina odos tolerancijos slenkstį, nepaisant odos tipo, kartu sustiprindamas jos atsparumą.

Kaip jis gaunamas?

Medienos ekstraktas arba sintetintas darinys.

Citric acid

Kas tai?

Citrinų rūgštis

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: padeda sureguliuoti produkto pH.

Kaip jis gaunamas?

Natūraliai odoje esantis komponentas, gaunamas biotechnologijos būdu.
Biotechnologijos būdu ingredientai gaunami pasitelkiant biologinius procesus, įskaitant natūralią fermentaciją.

Potassium sorbate

Kas tai?

Sorbo rūgšties darinys.

Kokia esmė?

Konservantas: apsaugo produktą nuo mikrobinės taršos jo naudojimo laikotarpiu.

Kaip jis gaunamas?

Sintezė

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Sodium benzoate

Kas tai?

Natrio benzoatas.

Kokia esmė?

Konservantas: apsaugo produktą nuo mikrobinės taršos jo naudojimo laikotarpiu.

Kaip jis gaunamas?

Sintezė

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Zanthoxylum bungeanum fruit extract

Kas tai?

Sičuanio pipirų ekstraktas.

Kokia esmė?

Niežulį malšinanti medžiaga: malšina odos niežulį.

Kaip jis gaunamas?

Sičuanio pipirų ekstraktas.

Titanium dioxide

Kas tai?

Titano dioksidas.

Kokia esmė?

Drumstiklis: sumažina produkto skaidrumą.

Kaip jis gaunamas?

Mineralinės kilmės medžiaga.

Sodium acetate

Kas tai?

Acto rūgšties darinys.

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: padeda sureguliuoti produkto pH.

Kaip jis gaunamas?

Sintezė

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Sodium chloride

Kas tai?

Natrio darinys.

Kokia esmė?

Tirštiklis: suteikia produkto tekstūrai konsistencijos.

Kaip jis gaunamas?

Natūraliai odoje esantis komponentas, mineralinės kilmės.

Plectranthus barbatus root extract

Kas tai?

Darželinių gumbinų ekstraktas su garantuojamuoju forskolino kiekiu.

Kokia esmė?

Raminamoji medžiaga: mažina nemalonius odos pojūčius.

Kaip jis gaunamas?

Darželinių gumbinų šaknų ekstraktas.

Isopropyl alcohol

Kas tai?

Izopropilo alkoholis.

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: palaiko produkto homogeniškumą ar stabilumą.

Kaip jis gaunamas?

Sintezė

Ingredientams atrinkti NAOS pasitelkia sintezės metodą, kuris leidžia:
- rekonstruoti natūralią molekulę neekstrahuojant jos iš augalo – toks procesas nekenkia biologinei įvairovei,
- gauti gryną, nepriekaištingos struktūros ingredientą.

Fructooligosaccharides

Kas tai?

Cukraus makromolekulė.

Kokia esmė?

Naudojama D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) patentuotame komplekse.
Šis patentuotas kompleksas padidina odos tolerancijos slenkstį, nepaisant odos tipo, kartu sustiprindamas jos atsparumą.

Kaip jis gaunamas?

Biotechnologija.
Biotechnologijos būdu ingredientai gaunami pasitelkiant biologinius procesus, įskaitant natūralią fermentaciją.

Caprylic/capric triglyceride

Kas tai?

Glicerino ir riebalų rūgšties darinys (trigliceridų grupės).

Kokia esmė?

Stabilizuojamoji medžiaga: palaiko produkto homogeniškumą ar stabilumą.

Kaip jis gaunamas?

Iš augalinio aliejaus išgauto glicerino ir riebalų rūgščių derinys.

Laminaria ochroleuca extract

Kas tai?

Auksadumblių ekstraktas.

Kokia esmė?

Naudojama D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) patentuotame komplekse.
Šis patentuotas kompleksas padidina odos tolerancijos slenkstį, nepaisant odos tipo, kartu sustiprindamas jos atsparumą.

Kaip jis gaunamas?

Laminarijų dumblių ekstraktas.

Kokiam odos tipui skirtas šis produktas? Kaip naudoti Nodé K Shampooing? Kada jį naudoti? Kokius pakuotės dydžius turite?

Atsakymus į visus klausimus rasite BIODERMA tinklapyje.

Kitos formulės BIODERMA

Nodé DS+ Shampooing

BIODERMA

Sužinokite jo sudėtį

Nodé K Concentré

BIODERMA

Sužinokite jo sudėtį